×

Om oss

Oavsett om du har ett stort eller litet företag, är du varmt välkommen till oss för din löneadministration, reskontra, bokföring/redovisning, bokslut, deklaration eller årsredovisning och annan ekonomisk hjälp!

IFT Ekonomitjänst är en redovisningsbyrå med kunder från Malmö till Stockholm. Vi satsar på att leverera hög kvalitét på våra tjänster så som ekonomisk rådgivning, bokföring, bokslut, löneadministration, fakturering, deklaration och årsredovisning i hela Sverige.
Vårt mål är att förse kunderna med kostnadseffektiva lösningar i deras företag och att reda ut de ekonomiska frågorna som ställs gällande allt från bokföringen till årsredovisningen.

Våra ambitioner är att alltid leverera god service till våra företagskunder och privatpersoner.
Vi är ofta tillgängliga kvällar och helger för dig som måste lägga fokus på verksamheten under veckan.

Vi arbetar direkt hos er eller från vårt kontor. Vi ser till att ditt företag får den hjälp och tid ni behöver. Det vi vill på IFT Ekonomitjänst är att frigöra så mycket tid för dig så att du kan fokusera mer på ditt företag eller din hobby. Vi ser till att du får mer fritid.

Om du driver ett företag själv idag och har fastnat i den ekonomiska djungeln som finns idag, så kan vi genom konsultation hjälpa dig att komma på rätt spår igen med ert bokslut eller bokföring!

Vi kan hjälpa till med:

 

Ekonomi sedan 1980

Bolaget grundades av Bo Jönsson 1980. Idag hjälper vi ett brett spektrum av företag med deras bokföring, löneadministration, bokslut, årsredovisning, fakturering och deklarationer.

Välkommen att kontakta oss för mer information hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

 

 

Inte längre bort än din telefon eller dator.
Vi är även tillgängliga på kvällar och helger.

Jag behöver hjälp »