×

Digitalisering

Jobba digitalt med oss  på IFT Redovisning

Vill du kunna hantera och lämna dina underlag till oss på redovisningsbyrån på enklast möjliga sätt?

Vi kan nu erbjuda ett flertal smarta webbtjänster som ger dig full kontroll över ditt företag var du än är. Med webbtjänsterna automatiserar du din hantering av kvitton och leverantörsfakturor och sparar samtidigt både tid och pengar. 

 

Smidig fakturering Att få iväg sina fakturor i tid är ett vanligt problem bland småföretagare. Med Fakturering kan du enkelt skapa och skicka dina fakturor direkt i mobilen eller på webben. Du jobbar mot samma källa som oss på byrån och med direkt synk. Du kan alltså i realtid se vilka fakturor som skickats och vilka som är betalda eller obetalda. 

Full koll på företagets ekonomi i mobilen Med Ekonomiöversikten får du återrapportering direkt i mobilen i form av pedagogiska grafer och diagram som ger en tydlig överblick över företa gets ekonomi och utveckling. 

Fota dina kvitton och ladda upp dem direkt Med funktionen Kvittohantering fotar du dina kvitton i Björn Lundén-appen och laddar upp dem direkt till oss på byrån. Du får större kontroll över alla kvitton och vi kan arbeta vidare med dem direkt. 

Kommunicera direkt med oss på redovisningsbyrån I Björn Lundén-appen finns en meddelandefunk tion som ger dig möjlighet att kommunicera med oss på redovisningsbyrån, i direkt anslutning till en viss leverantörsfaktura eller ett visst kvitto. Det kan t ex handla om att vi behöver ett förtydligan de kring ett underlag eller att du undrar om en specifik utgift är avdragsgill eller inte. 

Godkänn och betala leverantörsfakturorna i mobilen

Med funktionen Attest kan du godkänna företagets leverantörsfakturor och kvitton i datorn, plattan eller mobilen. Du kan även få aviseringar via pushnotiser eller mejl när det är dags att god känna en faktura. Detta innebär ett säkrare och snabbare attestflöde och risken för felaktiga eller försenade betalningar minskar. För att effektivise ra arbetet ytterligare kan du koppla webbtjäns terna via en bankintegration till Nordea, SEB eller Handelsbanken och betala dina leverantörsfaktu ror i samband med attest. 

Jobba smidigare digitalt med dina redovisningsbyrå! 

Inte längre bort än din telefon eller dator.
Vi är även tillgängliga på kvällar och helger.

Jag behöver hjälp »
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)