Våra tjänster

Bolagsbildning & rådgivning

Välj rätt

Behöver du hjälp att starta ett aktiebolag eller en annan bolagsform?
Om man ska bilda ett aktiebolag idag måste man veta vilka saker man ska tänka på.
Har du en affärsidé? Hur mycket tid du ska lägga på företaget? Har du gjort förslag på en budget?

Om du har tänkt igenom dessa punkter är det en bra utgångspunkt. Från detta kan IFT Ekonomitjänst hjälpa dig med att komma till rätta i företagsbranschen och göra rätt på de ekonomiska delarna så det inte blir några misstag som kan stå dig dyrt i framtiden.

Skräddarsytt

De tjänster som vi erbjuder anpassar och skräddarsyr vi efter dina önskemål!
Som klient hos oss har du gratis tel. konsultation. Vi ser till att hjälpa dig så så fort som möjligt eftersom vi är tillgängliga både kvällar och helger.

Bokföring & redovisning

Effektivitet

Effektiv bokföring? Då har du kommit rätt!

Vi på IFT Ekonomitjänst har många års erfarenhet av bokföring och redovisning. Vi hjälper alla typer av företag. När du jobbar med oss så kan du alltid förutse dina kostnader och vi vill att du ska vara insatt i ditt företag så du kan följa och förstå din bokföring/redovisning.

Det enda vi behöver från dig  för att kunna hantera din bokföring är  kvitton, kund- och leverantörsfakturor, löneunderlag och liknande. Med dessa underlag kan vi aktivt sköta ditt företags bokföring och redovisning.
Vi erbjuder även så kallad läslicens. Det innebär att  att du själv kan följa din redovisning under tiden vi arbetar med den.

Lätt

För att underlätta för dig i ditt företag, vi vill att bokföringen och redovisningen ska bli en lättsam del i vardagen för dig och ditt företag.
Vårt mål är att du ska få mer tid över för att ägna dig åt ditt företags löpande verksamhet.

Fakturering

I tid

Behöver du hjälp med fakturering?

Vi ser till att den sker regelbundet och löpande så att du får in dina betalningar i tid.
Vi tar även på oss att sköta allt från fakturering till påminnelser och inkassoärenden.

Löneadministration

Spara tid

Funderar du på att anställa? Eller du har inte tid att se över löneadministrationen?

Vi hjälper ditt företag med detta. För att kunna göra det behöver vi underlag för löner, frånvaro och semester. 

Bokslut & Årsredovisning

Kompetens

Om du behöver hjälp med ditt företags bokslut och årsredovisning, så har vi de rätta kunskaperna och kompetensen att hjälpa ditt företag med ert bokslut och årsredovisning.

Har du redan en bokförd redovisning och vill ha hjälp med bokslutet och årsredovisningen kan ni bara kontakta oss så hjälper vi er med det.
Vi ser även till att årsredovisning, förvaltningsberättelse, noter och bilagor får ett snyggt och professionellt utseende.

deklarationer

I god tid

Hjälp med deklaration?

Vi hjälper dig med såväl företagets som dina privata deklarationer. Vi ser till att alla bilagor som hör till respektive deklaration bifogas (INK1, INK2 eller INK4).

Vi hjälper till med övriga blanketter som NE eller N3A, där ser vi om ni kan göra skatteavdrag eller skatteplanering så det sker på bästa möjliga sätt.
Slutligen ser vi till att era blanketter kommer in i god tid till skatteverket under förutsättning att vi får ert underlag i god tid.

Molntjänster

Tillgängliga

Med denna tjänst fortsätter du att bokföra själv, men fördelen är att vi under löpande bokföring kan hjälpa er direkt, om du har några frågor eller om du behöver hjälp med ditt företags ekonomi eller bokföring.
Vi ser till att hjälpa dig så fort som möjligt eftersom vi är tillgänglig både kvällar och helger.